01604642727
 
 

Magyar Könyvelő Londonban

Londonban van vállalkozásod és könyvelőre van szükséged, de nem londoni árakon? Szeretnéd magyarul megbeszélni adókéréseidet? Szeretnél az angol jogszabályokban jártas könyvelővel dolgozni? Szeretnél kevesebb adót fizetni? Szeretnél több nyereséget termelni? Szeretnéd, ha valaki más foglalkozna a papírmunkával? Szeretnél könyvelőddel este vagy hétvégén beszélni? Szeretnéd előre tudni, mennyibe fog mindez kerülni?

Magyar könyvelőink megbízható és precíz munkával állnak a rendelkezésedre.

London egy új vállalkozás számára nem túl barátságos környezet, így ha cégalapításon gondolkozol, érdemes a helyi jogszabályokat ismerő könyvelőkkel konzultálnod. Természetesen akkor is tudunk segíteni, ha már meglévő vállalkozásodhoz van szükséged könyvelésre, adótanácsadásra, ÁFA vagy adóbevallás elkészítésére.

Mivel a könyvelés a legtöbb vállalat életében bizalmi kérdés, ezért személyes kapcsolat és az informális, anyanyelven történő kapcsolattartás rendkívül fontos számunkra.

Könyvelő irodánk Northamptonban, Londontól kevesebb mint egy órányira található, és mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.